Ideje & Savjeti
21.10.2020.

Drveni podovi za terase i eksterijer kao efektan dodatak svakom prostoru

Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima i teksturi drvo je izvrstan materijal za oblaganje interijera, ali sve više i eksterijera. Pri tome najveću primjenu nalazi na terasama ugostiteljskih objekata, ali i privatnih domova, u dvorištima i na balkonima. Toplina i jedinstvena ljepota prirodnog drva skladno se nadopunjuju s opuštajućim ugođajem koji vlada takvim prostorima. Sunčalište uz bazen popločeno kvalitetnom drvenom oblogom ne samo da izgleda luksuzno, pa čak i glamurozno, već je i ugodno za korištenje te nadasve korisno.

Podne obloge za vanjske terase (decking) su zbog svoje višenamjenske prirode postale neizostavan materijal kod dizajniranja svakog prostora. Svoju primjenu nalaze i kod uređenja mnogobrojnih beach barova. Danas kada se u turizmu više ne traže samo Sunce i more, svaki dodatni detalj u prostoru iznimno je bitan kako bi se gostu pružila vrhunska usluga, kako bi ga privukli i zadržali u objektu. Romantični zalazak Sunca uz more, miris borova, kamen i u konačnici elegancija drva na terasi elementi su koji će, zajedno usklađeni, zasigurno značajno doprinijeti zadovoljstvu Vaših posjetitelja.

Boravak na otvorenom revitalizira tijelo i um, a umjesto sumornog betona ili asfalta, drvo se nameće kao najzdravija obloga za vaš opuštajući kutak u dvorištu ili uz bazen. Danas iznimno omiljen retro, rustikalan i seoski stil uređenja, kako interijera tako i eksterijera, posebno favorizira drvo kako bi spojem prirode i tehnologije, tradicije i modernosti stvorio okruženje ugodnog življenja i zdravog stanovanja te u isto vrijeme sačuvao specifične značajke arhitekture i uređenja prostora tradicionalno prisutnih u našem mediteranskom i srednjoeuropskom podneblju.

Naši podovi za terase jednostavni su za postavljanje i održavanje, rebraste strukture te su izrađeni od tehnički sušenog drva.

U Rijeci na adresi Kukuljanovo 183A djeluje Drvo trgovina Rijeka, naša sestrinska tvrtka u kojoj možete pronaći istovjetan asortiman podova za eksterijer te "uradi sam" programa za uređenje Vaše drvene terase.

S namjerom da klijent dobije potpun proizvod, u ponudi imamo i niz elemenata za podkonstrukciju koji se mogu izraditi od različitih vrsta drva te po želji impregnirati. Također, po narudžbi možemo isporučiti brojne egzotične podove kao što su bangkirai, sapelli, teak, iroko i ipe, a osnovu ponude čine sibirski ariš, bor, duglazija, cumaru i termo tretirani jasen.

Naši drveni podovi za vanjske površine jedinstven su i ugodan te estetski nadasve efektan dodatak svakom prostoru, kako za privatnu, tako i za javnu upotrebu. Svakom ugostiteljskom, turističkom i smještajnom objektu kvalitetan decking će pružiti dodatnu vrijednost te mu uvelike pomoći u izdvajanju od konkurencije.

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
76,32 €/m2
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
26,05 €/m2
Trenutno nema komentara