Ideje & Savjeti
21.10.2020.

Obrada drva - sam svoj majstor savjeti

Drvodjelstvo i obrada drva jedan su od najstarijih svjetskih zanata, ali i izvrstan hobi koji s vremenom može prerasti u nešto puno više i ozbiljnije, pa čak postati Vaš životni poziv. Kroz “uradi sam” i "sam svoj majstor" projekte ćete razbistriti um kao i razviti vlastitu kreativnost i vještine.

Obrada drva će u Vama probuditi kreativnu umjetničku stranu te ju staviti u službu stvaranja korisnih uporabnih i ukrasnih predmeta u kojima možete sami uživati, iskoristiti ih kao jedinstven poklon ili pak staviti na tržište.

Kao dio svjetskog “uradi sam” ili “do it yourself” (diy) pokreta drvodjelstvo predstavlja izazov i priliku, često puta naporan rad i mnogo učenja, ali i prekrasan osjećaj uživanja u djelu vlastitih ruku.

Kvalitetno drvo temelj je svakog “uradi sam” ili "sam svoj majstor" poduhvata. Svaki drvodjelac, stolar i građevinar, profesionalac kao i hobi majstor, u poslovnicama drvnog centra Drvona pronaći će široki asortiman drvenih materijala i proizvoda – sve što mu treba za uspješnu realizaciju svake ideje.

Stoga kada ne znate što bi radili – možda je upravo obrada drva i stvaranje korisnih stvari najbolji izbor za Vas. Posjet jednom od naših prodajnih centara (Karlovac - Banija, Zagreb - Gornji Stupnik, Dalmacija - Trogir, Istra - Kanfanar, Drvo trgovina Rijeka - Kukuljanovo) može biti prvi korak ka Vašoj samorealizaciji kao hobi drvodjelca.

Za kraj jedna ideja, zašto božićno drvce ne biste napravili od pravog drva? Sve što Vam treba je nekoliko dasaka i gredica, čavli te odgovarajući alat.

Daske prepilite u veličinama koje želite i pričvrstite ih čavlima na nosivu gredu tako da se sužavaju prema vrhu. Takvom božićnom drvcu možete dodatno izraditi drveno postolje, drvenu zvijezdu ili koplje, možete ga obojati, ukrasiti drvenim ukrasima ili raznoraznim rezbarijama.

Mogućnosti su brojne, a sve ovisi o Vašoj mašti i željama!

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3,91 €/m
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2,38 €/m
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Sačuvano u omiljne
GREDE KVH
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
634,53 €/m3
Ušteda 20%
793,15 €/m3
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
76,32 €/m2
Trenutno nema komentara