BionylPro - Vlagootporni laminati za ekološki osviještene

BionylPro - Vlagootporni laminati za ekološki osviještene

Laminati BionylPro nova su generacija vlagootpornih podova s iznimnim tehničkim karakteristikama te prirodnim sastavom što ih izdvaja od svih ostalih vrsta podova.

O.R.C.A. tehnologija inovativno je rješenje koje Bionyl laminatima pruža izuzetnu zaštitu od vlage. Uspješno su testirani kroz 100 sati pri čemu su simulirani kućanski uvjeti (polijevanje vode, prolivene tekućine, mokre čizme, curenje vode iz sustava itd.).

Uz vlagu otporni su i na svjetlost te pogodni za ostakljene površine i sobe. Zbog toga ne morate brinuti ako prolijete čaj ili jelo, spotaknete se o kantu punu vode ili zaboravite skinuti mokre čizme nakon ulaska u kuću.

Uz kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i spavaću sobu, bez ikakve zadrške možete ih postaviti i u kupaonicu.

Prateći najnovija tehnološka dostignuća te ekološke i zdravstvene preporuke, BionyPro laminati se u potpunosti sastoje od prirodnog drva te organskog ljepila dok im je površina u potpunosti antibakterijska.

Zaštita od mikroogrebotina daje im dodatnu snagu u sukobu sa svakodnevnim životom, dok je način postavljanja maksimalno olakšan i pojednostavljen.

Inovativna zaštita od vlage i svjetlosti, prirodni sastav te pregršt naprednih tehnoloških rješenja izdvajaju BionylPro podove kao najnapredniju vrstu laminata – podove potpuno nove generacije čije vrijeme tek dolazi, a Vi ih već možete pronaći u Drvo trgovini Rijeka (Kukuljanovo 183a) te u poslovnicama drvnog centra Drvona.


Drvo trgovina Rijeka

 

Bakar, Kukuljanovo 183a, 051/251-201 


Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!


Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se