Istaknite svoj prostor vidljivim stropnim gredama

Istaknite svoj prostor vidljivim stropnim gredama

Želite li svojoj kući, dnevnom boravku, kuhinji ili spavaćoj sobi dati jedinstveni šarm  svakako razmislite o ugradnji ukrasnih stropnih greda. Ne samo da će u Vaš prostor unijeti dašak rustičnosti te u kontrastu savršeno pristajati uz moderan namještaj već će ga učiniti ugodnijim te intimnijim, pogotovo ako imate vrlo visoke stropove. U prostoriji koju želite naizgled izdužiti stropne grede postavite usporedno s dužim zidom. Time ćete postići dojam izduženog prostora. 

Ukrasni dojam greda najviše će doći do izražaja u uređenju potkrovlja gdje možete ostaviti vidljivima krovne grede. Naravno, u tom slučaju posebnu pozornost obratite na izolaciju. 

Samo postavljanje ukrasnih greda niti je skup niti zahtjevan posao, a konačan rezultat će Vam dati puno zadovoljstva i ugodnih trenutaka provedenih pod vlastitim krovom. Možete ih napraviti od punog drva što je estetski i najprivlačnije, ali i od drvenih dasaka od kojih ćete napraviti izdužene kutije. Prednost drvenih kutija koje oponašaju grede je u tome što su lakše pa manje opterećuju sami strop.

Grede možete ukrasiti i obojati po vlastitoj želji, a u skladu s ostatkom interijera čime ćete ih dodatno istaknuti. 

Ne moramo napominjati da svaka dodatna vrijednost automatski Vašem domu podiže cijenu na tržištu. Stropne grede se tu nameću kao vrlo važan i jedinstven čimbenik.

 

Drvo trgovina Rijeka - Drvni centar za sve Vaše potrebe! 

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a 

051 251 201

Drvni centar Drvona d.o.o.

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se