Kad ti je dosadno - obrađuj drvo!

Kad ti je dosadno - obrađuj drvo!

Drvodjelstvo i obrada drva jedan su od najstarijih svjetskih zanata, ali i izvrstan hobi koji s vremenom može prerasti u nešto puno više i ozbiljnije, pa čak postati Vaš životni poziv. Kroz "uradi sam” projekte ćete razbistriti um kao i razviti vlastitu kreativnost i vještine.

Obrada drva će u Vama probuditi kreativnu umjetničku stranu te ju staviti u službu stvaranja korisnih uporabnih i ukrasnih predmeta u kojima možete sami uživati, iskoristiti ih kao jedinstven poklon ili pak staviti na tržište. 

Kao dio svjetskog "uradi sam” ili "do it yourself” pokreta drvodjelstvo predstavlja izazov i priliku, često puta naporan rad i mnogo učenja, ali i prekrasan osjećaj uživanja u djelu vlastitih ruku.

Kvalitetno drvo temelj je svakog "uradi sam” poduhvata. Svaki drvodjelac, stolar i građevinar, profesionalac kao i hobi majstor, u Drvo trgovini Rijeka na Kukuljanovu, kao i u poslovnicama drvnog centra Drvona pronaći će široki asortiman drvenih materijala i proizvoda – sve što mu treba za uspješnu realizaciju svake ideje.

Stoga kada ne znate što bi radili – možda je upravo obrada drva i stvaranje korisnih stvari najbolji izbor za Vas. Posjet jednom od naših prodajnih centara može biti prvi korak ka Vašoj samorealizaciji kao hobi drvodjelca.

Za kraj jedna ideja, zašto božićno drvce ne biste napravili od pravog drva? Sve što Vam treba je nekoliko dasaka i gredica, čavli te odgovarajući alat.

Daske prepilite u veličinama koje želite i pričvrstite ih čavlima na nosivu gredu tako da se sužavaju prema vrhu. Takvom božićnom drvcu možete dodatno izraditi drveno postolje, drvenu zvijezdu ili koplje, možete ga obojati, ukrasiti drvenim ukrasima ili raznoraznim rezbarijama.

Mogućnosti su brojne, a sve ovisi o Vašoj mašti i željama!

Drvo trgovina Rijeka - Drvni centar za sve Vaše potrebe! 

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a 

Drvni centar Drvona d.o.o.

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se