Kuhinja eeX - kuhinja i dnevni boravak kao jedna jedinstvena funkcionalna cjelina

Kuhinja eeX - kuhinja i dnevni boravak kao jedna jedinstvena funkcionalna cjelina

Temeljna misao projekta Kuhinje eeX u izradi dizajnerskog tima naše sestrinske tvrtke Drvona d.o.o. bila je kako maksimalno iskoristiti dostupni prostor, ujediniti kuhinju i dnevni boravak u jednu cjelinu, pri tome postići savršenu funkcionalnost te ostaviti zapaženi estetski dojam. Zadatak je u potpunosti ostvaren.


Hladnjak, zamrzivač, pećnica i mikrovalna skladno su i nevidljivo ukomponirani u ormar s dvoja zasebna klizna vrata, zajedno s ostavom, policama i bočnim stupovima koji se mogu zatvoriti staklom te u njih staviti kuhinjski pribor, čaše, vino ili knjige. Na središnjoj plohi dolazi televizor, a ispod njega, ili umjesto njega, moguće je izvesti dodatne police ili ukrase. Na taj smo način uz jedan zid prostorije istovremeno dobili kuhinju i dnevni boravak.


Iznad radne ploče nalazi se napa jednostavnog i decentnog dizajna, a funkcionalan i zanimljiv dodatak je vertikalan zeleni vrt za začinsko bilje, detalj koji zadnjih nekoliko godina predstavlja hit u uređenju interijera. Omogućeno je barsko sjedenje kao i nisko sjedenje za stolom.


Koncept Kuhinje eeX je na Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije Ambienta 2019. dobio vrijedno priznanje osvajanjem plakete Mobil Optimum za uspješan i inovativan razvoj.


Predstavljeni primjerak tek je jedna od mogućih izvedbi temeljnog koncepta. Po željama klijenata moguće su izmjene u materijalima, mjerama, dekorima i oblicima, dodavanje ili micanje određenih funkcionalnosti.


Kuhinja eeX savršena je za male stanove, apartmane, vikend kuće i turističke kuće za odmor gdje posebnu pozornost treba posvetiti funkcionalnosti te uštedi prostora, dok fleksibilnost dizajna omogućuje njeno uklapanje u interijer raznih dimenzija i oblika.

 

Drvo trgovina Rijeka - Drvni centar za sve Vaše potrebe! 

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a 

Drvni centar Drvona d.o.o.

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8

Za sve upite u vezi dizajna, uređenja interijera te izrade namještaja možete se obratiti našem dizajneru na mail: goran@drvona.hrOva stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se