Webshop www.drvo-trgovina.hr je namijenjen svima koji žele na brz i jednostavan način kupiti drvo i drvene proizvode te proizvode za uređenje interijera i eksterijera, kao i dobiti informacije o mogućnostima kupnje u poslovnicama tvrtke Drvona d.o.o. koja upravlja webshopom. Stranica www.drvo-trgovina.hr naš je online katalog svih proizvoda koje nudimo ili možemo ponuditi kupcu.

Drvona je tvrtka koja se bavi proizvodnjom te veleprodajom i maloprodajom proizvoda od drva, izradom namještaja po mjeri te projektima uređenja interijera, a nastala je diobom karlovačkog društva Drvo trgovina d.o.o. Baštineći dugogodišnje iskustvo u prodaji i obradi drva, svoje proizvode plasiramo na područje čitave Hrvatske kao i na inozemno tržište.

U ponudi imamo široki asortiman laminata, parketa i sobnih vrata, drvene građe i greda te pločastih materijala. Drvnim proizvodima i materijalima opskrbljujemo brojne hrvatske stolare, građevinare, brodograditelje te “uradi sam” majstore.

Uz prodajni program razvijamo i proizvodnju vlastitih proizvoda počevši od izrade dovratnika, drvenih ograda i raznih drvenih profila pa sve do izrade namještaja po mjeri te proizvodnje glamping šatora.

Naš dizajnerski tim klijentima nudi cjelokupno rješenje uređenja interijera, od ideja i savjeta, preko izrade projekta sve do konačne proizvodnje i montaže. U naše reference ubrajamo brojne privatne stanove i kuće, apartmane i poslovne prostore te renomirane hotele, kampove i ugostiteljske objekte.

Sjedište tvrtke nalazi se u Karlovcu na adresi Antuna Mihanovića 7, u gradskoj četvrti Banija pored shopping centra Supernova Karlovac, dok ostale poslovnice možete pronaći na adresama Gornji Stupnik - Zagreb, Kanfanar - Istra te Trogir (Trogirska cesta u smjeru Splita). U Rijeci djelujemo pod imenom Drvo trgovina na adresi Kukuljanovo 183a.

Zaokruženi asortiman drvnih proizvoda, znanje djelatnika obogaćeno dugogodišnjim iskustvom te sva potrebna tehnološka rješenja na jednom mjestu daju nam mogućnost brzog i fleksibilnog odgovora na raznovrsne potrebe klijenata i kupaca.

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Karlovcu pod brojem MBS 020001697.
Temeljni kapital 12.755.000,00 kn uplaćen je dijelom u novcu te dijelom u pravima. Član uprave: Albina Vrbos. Transakcijski račun: PBZ d.d. Zagreb

OIB 42821181683
IBAN HR46 2340 0091 1108 0363 1
SWIFT PBZGHR2X