SIGURNO ONLINE PLAĆANJE
ISPORUKA ZA 3-5 RADNIH DANA

Ideje & Savjeti

17.
May
2022
Ideje & Savjeti
Drvona organizira nagradni Facebook natječaj pod nazivom "Tko je pravi kandidat, za osvojiti filc i laminat? ". Na našem Facebook profilu https://www.facebook.com/drvona/ biti će objavljena objava s pozivom našim pratiteljima da učine sljedeće : u komentar objave ostave komentar zašto baš oni trebaju osvojiti laminat označe 2 prijatelja i zaprate našu službenu Instagram stranicu Drvona d.o.o. Osoba čiji komentar osvoji najviše like-ova osvaja nagradu : laminat Hrast Artesia, debljine 8mm i površine 12 m2, te filc debljine 3mm u istoj površini.
05.
May
2022
Ideje & Savjeti
Kratica SPC (Stone Plastic Composite) označava kompozit kamena i plastike koji pruža iznimnu trajnost poda. Vinili se ističu kao noviji trend u uređenju interijera, vodootporani i jako izdržljivi.
15.
Apr
2022
Ideje & Savjeti
Laminat je moderna i funkcionalna podna obloga koja se sastoji od mješavine različitih materijala u kojoj s do 90 posto prevladava drvo. Radi se o smjesi drvenih vlakana prerađenih na visokim temperaturama uz dodatak sintetičkih smola.
12.
Oct
2021
Ideje & Savjeti
Klizna vrata su s razlogom sve popularnija u uređenju prostora jer štede prostor. Modernog su izgleda, praktična i funkcionalna baš poput klasičnih vrata. S lakoćom pretvaraju prostor otvorenog tipa u zatvoreni. te su idealno rješenje za male prostore gdje nije moguće klasično otvaranje vrata. Ovisno o mogućnostima i željama, vrata se mogu postaviti u zid (in-wall sistem) ili na zid (out-wall sistem). Postavljanjem vrata u zid postiže se minimalistički i moderan izgled, dok vrata na zidu daju pomalo robusan i retro izgled. Postoji mogućnost narudžbe različitih modela i dekora ovisno o stilu uređenja i željama kupca.  
08.
Oct
2021
Ideje & Savjeti
Peleti su sve popularniji obnovljivi način grijanja. Kako bi se kupac peleta mogao lakše snaći uvedeno je certifiranje peleta certifikatom ENplus. Peleti se dijele u dvije klase, A1 i A2. Klasu A1 koja je namijenjena za upotrebu u privatnim kućanstvima karakterizira maksimalna kvaliteta dok je klasa A2 niže kvalitete i pogodnija za upotrebu u većim industrijskim pogonima.
16.
Sep
2021
Ideje & Savjeti
Ekskluzivno u Drvoni - najtiši laminat na svijetu!  Ugledni njemački proizvođač HARO odlučio je otići korak dalje i proizvesti laminat koji će biti idealan za osobe koje cijene popodnevni odmor i za ljude koji dnevnu sobu ne gledaju kao još jednu prostoriju, već kao oazu opuštanja. Idealan laminat za: -> dnevne i spavaće sobe -> poslovne prostore koji zahtijevaju izrazitu koncentraciju za radnog vremena -> dječje sobe koje dijele braća i sestre -> kozmetičke salone u kojima je potrebna opuštajuća i mirna atmosfera Sa smanjenjem buke do 60 posto, Silent CT najtiši je laminatni pod na svijetu. Tajna je u samoljepljivim plastičnim trakama na stražnjoj strani laminatnih ploča koje se isporučuju na zahtjev klijenta. One osiguravaju apsolutno sigurno učvršćivanje na podlozi, a ujedno pružaju poseban učinak zvučnog izolatora koji umanjuje odzvanjanje koraka i buku od igračaka. Ponudu dekora najtišeg laminata na svijetu pogledajte na našoj web stranici: https://www.drvona.hr/proizvodi?search=tritty Za više dekora dostupnih po narudžbi pogledajte stranicu: https://www.haro.com/gb/index.php te nam se javite na mail info@drvona.hr
19.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Pergole i sjenice su najpopularnije vrtne i dvorišne konstrukcije koje služe za odmor, rekreaciju te okupljanje obitelji i prijatelja. Njihovom izgradnjom ćete svojoj obitelji priuštiti jedinstveni kutak za boravak na otvorenom te obogatiti okućnicu novim detaljima i podići vrijednost same nekretnine. U današnje vrijeme su postale gotovo obavezan dodatak svakoj kući, baš poput kuhinje ili dnevnog boravka. Proces izgradnje vanjske vrtne ili dvorišne konstrukcije može se pretvoriti u pravu pustolovinu, a konačni proizvod postati malo umjetničko djelo koje će privlačiti poglede susjeda i prolaznika.
14.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Stepenice (stubište) su jedan od glavnih elemenata u svakoj kući na kat te stanu s više etaža ili galerijom. Kao takvima im uvijek posvećujemo veliku pozornost prilikom uređenja interijera, kako prilikom same izgradnje konstrukcije tako i prilikom njihovog završnog opremanja.
09.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Kada u Vašem domu na red dođe postavljanje ili mijenjanje prozora pitanje je samo jedno. Koje prozore odabrati? Kako znati jeste li napravili dobar izbor jer stolarija se baš i ne mijenja tako često, zar ne? Čak i kada se odlučite, odvojite novac, pronađete odgovarajuće majstore, krenete u avanturu, pitat ćete se je li odluka koju ste donijeli ispravna. Evo nekoliko savjeta i smjernica kada su u pitanju vrste i materijali od kojih se prozori danas prave.
05.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Sobna vrata su važan funkcionalni i estetski element svakog interijera. Primarna uloga im je da odvoje prostor, izoliraju i ograniče protok zvuka, topline i svjetlosti. Osim što zatvaraju ili otvaraju dio prostora u interijeru, ona neposredno odgovaraju na sve vizualne izazove i potrebe. Zajedno s namještajem ona čine osnovni element vašeg doma, stoga izbor vrata može trajati mjesecima. Danas na tržištu postoji gotovo pa neograničen izbor sobnih vrata – različiti materijali, dekori, stilovi i oblici vrata se svakodnevno inoviraju.
15.
Jun
2021
Ideje & Savjeti
Za one koji žele detaljnije ući u svijet dizajna interijera te raznovrsnih stilova spomenimo da se unikatni vintage stil može podijeliti na nekoliko zasebnih stilova od kojih su najpoznatiji engleski te francuski provansalski stil kuhinje. Svaki od tih stilova ima svoja prepoznatljiva i karakteristična obilježja, a Vas ništa ne priječi da ih proučite, dodatno nadogradite, kombinirate te se maštovito poigrate s vlasitim prostorom. Naši dizajneri te stručno osoblje u tome Vam mogu biti presudni izvor inspiracije, ideja te savjeta.
11.
May
2021
Ideje & Savjeti
Odlikuje ih prirodan izgled drva te otpornost na Sunčeve zrake. Podovi koji u sebi sadrže umjetne materijale mogu se pod utjecajem Sunčevih zraka iskriviti ili promijeniti boju. DISANO podovi ostaju isti cijeli svoj životni vijek.
string(0) ""
string(0) ""