SIGURNO ONLINE PLAĆANJE
ISPORUKA ZA 3-5 RADNIH DANA

Ideje & Savjeti

09.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Kada u Vašem domu na red dođe postavljanje ili mijenjanje prozora pitanje je samo jedno. Koje prozore odabrati? Kako znati jeste li napravili dobar izbor jer stolarija se baš i ne mijenja tako često, zar ne? Čak i kada se odlučite, odvojite novac, pronađete odgovarajuće majstore, krenete u avanturu, pitat ćete se je li odluka koju ste donijeli ispravna. Evo nekoliko savjeta i smjernica kada su u pitanju vrste i materijali od kojih se prozori danas prave.
05.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Sobna vrata su važan funkcionalni i estetski element svakog interijera. Primarna uloga im je da odvoje prostor, izoliraju i ograniče protok zvuka, topline i svjetlosti. Osim što zatvaraju ili otvaraju dio prostora u interijeru, ona neposredno odgovaraju na sve vizualne izazove i potrebe. Zajedno s namještajem ona čine osnovni element vašeg doma, stoga izbor vrata može trajati mjesecima. Danas na tržištu postoji gotovo pa neograničen izbor sobnih vrata – različiti materijali, dekori, stilovi i oblici vrata se svakodnevno inoviraju.
14.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Stepenice (stubište) su jedan od glavnih elemenata u svakoj kući na kat te stanu s više etaža ili galerijom. Kao takvima im uvijek posvećujemo veliku pozornost prilikom uređenja interijera, kako prilikom same izgradnje konstrukcije tako i prilikom njihovog završnog opremanja.
19.
Jul
2021
Ideje & Savjeti
Pergole i sjenice su najpopularnije vrtne i dvorišne konstrukcije koje služe za odmor, rekreaciju te okupljanje obitelji i prijatelja. Njihovom izgradnjom ćete svojoj obitelji priuštiti jedinstveni kutak za boravak na otvorenom te obogatiti okućnicu novim detaljima i podići vrijednost same nekretnine. U današnje vrijeme su postale gotovo obavezan dodatak svakoj kući, baš poput kuhinje ili dnevnog boravka. Proces izgradnje vanjske vrtne ili dvorišne konstrukcije može se pretvoriti u pravu pustolovinu, a konačni proizvod postati malo umjetničko djelo koje će privlačiti poglede susjeda i prolaznika.
07.
May
2021
Ideje & Savjeti
Unatoč krizi i pandemiji, mi se trudimo rasti i dalje pa smo tako upravo otvorili našu novu poslovnicu u sklopu shopping centra Family fun & home Mall na zagrebačkom Jankomiru, ulica Velimira Škorpika 11. Jedinstveni koncept ovog centra objedinjuje bogatu ponudu namještaja i proizvoda za uređenje interijera, gastronomsku ponudu te neiscrpnu zabavu i pustolovinu za klince – pravo mjesto za obiteljski shopping!
15.
Jun
2021
Ideje & Savjeti
Za one koji žele detaljnije ući u svijet dizajna interijera te raznovrsnih stilova spomenimo da se unikatni vintage stil može podijeliti na nekoliko zasebnih stilova od kojih su najpoznatiji engleski te francuski provansalski stil kuhinje. Svaki od tih stilova ima svoja prepoznatljiva i karakteristična obilježja, a Vas ništa ne priječi da ih proučite, dodatno nadogradite, kombinirate te se maštovito poigrate s vlasitim prostorom. Naši dizajneri te stručno osoblje u tome Vam mogu biti presudni izvor inspiracije, ideja te savjeta.
16.
Mar
2021
Ideje & Savjeti
Kako bismo Vam olakšali te ubrzali proces naručivanja naših usluga krojenja, rezanja, kantiranja te obrade pločastih materijala molimo Vas da uz Vaš upit priložite ispunjenu krojnu listu.
19.
Nov
2021
Ideje & Savjeti
Od 22. do 28. studenog u SVIM poslovnicama Drvone i Drvo trgovini Rijeka kao i na našem webshopu traje posebna ponuda laminata – SVI laminati po akcijskim cijenama, od najmanjih popusta pa čak do – 50%.
03.
Feb
2021
Ideje & Savjeti
Tvrtka ,,Drvona” ima dugogodišnje iskustvo u izradi unikatnog namještaja po mjeri s osiguranom kompletnom uslugom. Veliki izbor pločastog materijala, počevši s iveralom, radnim pločama, akrilnim mdf-om, lakiranim mdf-om, staklenim frontama, masivnim frontama, zakrivljenim mdf lakiranim frontama te ostalim proizvodima omogućuje nam fleksibilnost te kreativnost u dizajnu i izradi. U ponudi su i radne ploče od ,,KERROK-a” ili ,,CORIAN-a” s integriranim sudoperima. Okov koji upotrebljavamo je proizvod najviše kvalitete tvrtke ,,BLUM” sa stalnim uvođenjem noviteta iz tog područja. Stalnim educiranjem svojih djelatnika, tvrtka održava korak s trendovima u svijetu u pogledu odabira materijala, okova te dizajna kompletnog interijera.
11.
May
2021
Ideje & Savjeti
Odlikuje ih prirodan izgled drva te otpornost na Sunčeve zrake. Podovi koji u sebi sadrže umjetne materijale mogu se pod utjecajem Sunčevih zraka iskriviti ili promijeniti boju. DISANO podovi ostaju isti cijeli svoj životni vijek.
21.
Oct
2020
Ideje & Savjeti
1. PRIHVATLJIVA CIJENA Ako Vam je cijena najvažniji kriterij prema kojem ćete birati vrstu balkonske ili dvorišne ograde onda je drvo pravi izbor. Naravno, netko će spomenuti kako drvo zahtijeva održavanje što je potpuno točno, ali s pravim i redovitim održavanjem i drvene...
21.
Oct
2020
Ideje & Savjeti
Laminatni podovi dolaze u brojnim nijansama te izuzetno realističnim imitacijama prirodnog drva i kamena. Raznovrsnost dekora jedna je od njihovih glavnih prednosti što svakome omogućuje izražavanje vlastitog stila i individualnosti kroz uređenje doma, kuhinje, dnevnog boravka ili...
string(0) ""
string(0) ""