SIGURNO ONLINE PLAĆANJE
ISPORUKA ZA 3-5 RADNIH DANA

Ideje & Savjeti

07.
May
2021
Ideje & Savjeti
Unatoč krizi i pandemiji, mi se trudimo rasti i dalje pa smo tako upravo otvorili našu novu poslovnicu u sklopu shopping centra Family fun & home Mall na zagrebačkom Jankomiru, ulica Velimira Škorpika 11. Jedinstveni koncept ovog centra objedinjuje bogatu ponudu namještaja i proizvoda za uređenje interijera, gastronomsku ponudu te neiscrpnu zabavu i pustolovinu za klince – pravo mjesto za obiteljski shopping!
15.
Jun
2021
Ideje & Savjeti
Za one koji žele detaljnije ući u svijet dizajna interijera te raznovrsnih stilova spomenimo da se unikatni vintage stil može podijeliti na nekoliko zasebnih stilova od kojih su najpoznatiji engleski te francuski provansalski stil kuhinje. Svaki od tih stilova ima svoja prepoznatljiva i karakteristična obilježja, a Vas ništa ne priječi da ih proučite, dodatno nadogradite, kombinirate te se maštovito poigrate s vlasitim prostorom. Naši dizajneri te stručno osoblje u tome Vam mogu biti presudni izvor inspiracije, ideja te savjeta.
16.
Mar
2021
Ideje & Savjeti
Kako bismo Vam olakšali te ubrzali proces naručivanja naših usluga krojenja, rezanja, kantiranja te obrade pločastih materijala molimo Vas da uz Vaš upit priložite ispunjenu krojnu listu.
11.
May
2021
Ideje & Savjeti
Odlikuje ih prirodan izgled drva te otpornost na Sunčeve zrake. Podovi koji u sebi sadrže umjetne materijale mogu se pod utjecajem Sunčevih zraka iskriviti ili promijeniti boju. DISANO podovi ostaju isti cijeli svoj životni vijek.
03.
Feb
2021
Ideje & Savjeti
Tvrtka ,,Drvona” ima dugogodišnje iskustvo u izradi unikatnog namještaja po mjeri s osiguranom kompletnom uslugom. Veliki izbor pločastog materijala, počevši s iveralom, radnim pločama, akrilnim mdf-om, lakiranim mdf-om, staklenim frontama, masivnim frontama, zakrivljenim mdf lakiranim frontama te ostalim proizvodima omogućuje nam fleksibilnost te kreativnost u dizajnu i izradi. U ponudi su i radne ploče od ,,KERROK-a” ili ,,CORIAN-a” s integriranim sudoperima. Okov koji upotrebljavamo je proizvod najviše kvalitete tvrtke ,,BLUM” sa stalnim uvođenjem noviteta iz tog područja. Stalnim educiranjem svojih djelatnika, tvrtka održava korak s trendovima u svijetu u pogledu odabira materijala, okova te dizajna kompletnog interijera.
21.
Oct
2020
Ideje & Savjeti
1. PRIHVATLJIVA CIJENA Ako Vam je cijena najvažniji kriterij prema kojem ćete birati vrstu balkonske ili dvorišne ograde onda je drvo pravi izbor. Naravno, netko će spomenuti kako drvo zahtijeva održavanje što je potpuno točno, ali s pravim i redovitim održavanjem i drvene...
21.
Oct
2020
Ideje & Savjeti
Laminatni podovi dolaze u brojnim nijansama te izuzetno realističnim imitacijama prirodnog drva i kamena. Raznovrsnost dekora jedna je od njihovih glavnih prednosti što svakome omogućuje izražavanje vlastitog stila i individualnosti kroz uređenje doma, kuhinje, dnevnog boravka ili...
21.
Oct
2020
Ideje & Savjeti
Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima i teksturi drvo je izvrstan materijal za oblaganje interijera, ali sve više i eksterijera. Pri tome najveću primjenu nalazi na terasama ugostiteljskih objekata, ali i privatnih domova, u dvorištima i na balkonima. Toplina i jedinstvena...
09.
Apr
2021
Ideje & Savjeti
Imate kuhinju rađenu po Vašoj mjeri s kojom ste zadovoljni, no radna ploča pomalo izgleda istrošeno ili biste samo htjeli osvježiti svoj omiljeni kuhinjski prostor. Pitate se je li moguće zamijeniti radnu ploču bez mijenjanja elemenata ili ulaska u novi projekt čija Vam cijena u ovom trenutku ne odgovara?
03.
Mar
2021
Ideje & Savjeti
Zbog proširenja poslovanja, tražimo više djelatnika za rad u izložbeno-prodajnom salonu unutar novog shopping centra Family Mall na Jankomiru u Zagrebu.
16.
Apr
2021
Ideje & Savjeti
Radne ploče za kuhinju su mjesto odakle sve počinje. Pri izradi kuhinje po mjeri njihovom odabiru uvijek treba posvetiti posebnu pažnju. Postoje razne vrste ploča, razlikuju se po materijalu od kojeg su sačinjene, dekoru, kao i rasponu cijene. Najčešće se izrađuju od iverala (oplemenjene dekorativne iverice), a posebna vrsta su radne ploče od kvarca i kamena koji je iznimno otporan na ogrebotine i vlagu. Ploča je dio kuhinje koji se najviše koristi, prima razne udarce i često se zaprlja, treba biti izdržljiva i otporna te unatoč korištenju zadržati kvalitetan izgled. Stoga cijena ne treba biti odlučujući faktor.
19.
Oct
2020
Ideje & Savjeti
Naša tvrtka Drvona d.o.o. je nastala diobom karlovačkog društva Drvo trgovina s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u prodaji i obradi drva te drvnih proizvoda. Pozitivni poslovni rezultati ostvareni kao rezultat predanog rada, inovacija i kvalitetnog odnosa s klijentima...
string(0) ""
string(0) ""