Ideje & Savjeti
21.10.2020.

Dizajn Kuhinje eeX odsada je zaštićen na području cijele EU

Ovih smo dana iz Ureda Europske unije za intelektualno vlasništvo dobili ispravu o registraciji i zaštiti industrijskog dizajna naše Kuhinje eeX na području cijele Europske unije.

Kuhinja eeX predstavlja savršeno rješenje za male i kompaktne stanove, apartmane, vikendice i kuće za odmor. Po željama i potrebama klijenata moguće su izmjene u materijalima, dekorima i oblicima kao i dodavanje ili micanje određenih funkcionalnosti.

U čemu je njena posebnost? Hladnjak, zamrzivač, pećnica i mikrovalna skladno su ukomponirani u ormar s dvoja zasebna klizna vrata, zajedno s ostavom, policama i bočnim stupovima. Na središnjoj plohi dolazi televizor, a ispod njega, ili umjesto njega, moguće je izvesti dodatne police ili ukrase.

Iznad radne ploče nalazi se napa jedinstvenog dizajna, a funkcionalan i zanimljiv dodatak je vertikalan zeleni vrt za začinsko bilje. Omogućeno je interaktivno barsko sjedenje kao i nisko sjedenje za stolom.

Svi ti elementi i funkcionalnosti, na inovativan način usklađeni u jednom kompaktnom prostoru kao spoju kuhinje i dnevnog boravka, mogu uvelike pridonijeti kvaliteti i kulturi suvremenog življenja u vlastitom prostoru kao i poslovnoj uspješnosti iznajmljivača te vlasnika apartmana i turističkih objekata.

Ovim činom dobili smo još jedno priznanje kvalitete i inovativnosti našeg dizajnerskog tima koji je prošlu godinu završio s nizom uspješnih projekata te se predstavio na najposjećenijim hrvatskim sajmovima uređenja interijera.

Drvona - Drvni centar za sve Vaše potrebe!

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k, 01/485-0130
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7, 047/646-044
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1, 021/860-007
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8, 052/825-009

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a, 051/251-201

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJAEEX
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJA39
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Trenutno nema komentara