Ideje & Savjeti
21.10.2020.

Naše kuhinje po mjeri Vašeg doma

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto okupljanja, blagovanja i druženja. Miris ukusne hrane i toplih kolača vraća nas u djetinjstvo, u nama budi uspomene na drage ljude i sjetne trenutke. Kao što je srce jedan od najvažnijih organa za život, tako i kuhinja omogućuje život našem domu. Iz tog razloga prilikom uređenja kuće ili stana, upravo kuhinji treba pridati najveću pozornost. Funkcionalnost i praktičnost moraju se nadopunjavati s estetskim zahtjevima ukućana. Visoku kvalitetu izrade i materijala pri tome ne treba posebno naglašavati - ona mora biti konstanta.

Ukusi se razlikuju, netko više voli tradiciju i klasiku, netko moderan dizajn. Naši dizajneri, vodeći se najnovijim trendovima u industriji te svojim bogatim iskustvom, kreiraju maštovite i funkcionalne kuhinje spajajući različite stilove te dajući svakoj svojoj kreaciji prepoznatljiv originalni potpis.

Potvrda naše kvalitete je iznimno dobro zapaženo sudjelovanje unutar Design zone na zagrebačkoj Ambienti 2018. godine. Pri tome je javnosti predstavljen koncept suvremene kuhinje koji je pokupio pohvale, kako posjetitelja sajma, tako i stručne javnosti.

No mi tu ne namjeravamo stati, suradnja dizajnera, majstora i klijenata čije se želje maksimalno poštuju, rezultira brojnim dizajnerskim rješenjima za domove diljem Hrvatske, ali i šire. Uravnotežen omjer kvalitete i cijene, raznolikost ponude i fleksibilnost prilikom izrade izdvajaju nas kao tvrtku prepoznatljivog poslovnog identiteta čije kuhinje unose nove trendove, osvježenje i osjećaj ugodnog življenja u svaki dom, pri tome stvarajući atmosferu povjerenja i suradnje u odnosu s klijentima.

Uz poslovnice u Karlovcu, Gornjem Stupniku kraj Zagreba te istarskom Kanfanaru, od početka ove godine prisutni smo i u Dalmaciji, na adresi Trogirska cesta 1 kraj Trogira. Kuhinje i namještaj po mjeri, sobna vrata, podovi za terase te raznovrstan asortiman proizvoda od drva i "uradi sam" program namijenjen je svakome tko želi svoj privatni ili poslovni prostor obogatiti ljepotom i toplinom drva. Posjetite nas s povjerenjem!

DRVONA - Interijer s porukom!

U ponudi imamo cjelokupan asortiman proizvoda od drva potreban za potpuno uređenje interijera:

- laminatni i vinilni podovi te parketi s postavom

- sobna vrata s dovratnicima uz mogućnost ugradnje te izrade po mjeri

- krovni prozori i balkonska vrata

- namještaj po mjeri: kuhinje, klizni ormari, kreveti, dnevni boravci, kupaonski namještaj, dječje sobe, uredski namještaj, poslovni prostori (restorani, kafići, butici i ostalo), apartmani, kampovi, hotelske sobe i ostalo

- idejni i izvedbeni projekti s 3D vizualizacijom

Kontakt:

E-mail:

goran@drvona.hr

krojenje@drvona.hr

Mob: 098 649 345

 

 

MOGLO BI VAS ZANIMATI

Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJA42
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJAEEX
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJA41
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJA37
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Sačuvano u omiljne
KUHINJE PO MJERI KUHINJA28
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Trenutno nema komentara