SIGURNO ONLINE PLAĆANJE
ISPORUKA ZA 3-5 RADNIH DANA

BRODSKI POD I POD ZA TERASE

po strani
Poništite filtere
Kvaliteta
Dekor
Debljina
Prikažite više
Vrsta materijala
Kolekcije
Cijena
31 proizvoda

BRODSKI POD

Brodski podovi su izvrsno rješenje za oblaganje raznih vrsta unutrašnjih površina, kao i za primjenu u eksterijeru. Profilirano drvo svojom teksturom pridonosi stvaranju osjećaja ugode i topline, a tehničkim svojstvima nadmašuje mnoge druge materijale. Brodski pod primjenu nalazi u oblaganju podova (kao drvene podne obloge), zidova, krovišta, potkrovlja, raznih vrsta drvenih konstrukcija, izradi raznovrsnih drvenih proizvoda, ambalaže i sl.

POD ZA TERASE

Podovi za terase (decking) su neizbježan dodatak svakom ugostiteljskom objektu, kafiću i restoranu koji ima terasu, no njihova je primjena daleko šira. Mogu se koristiti za izradu i oblaganje raznovrsnih dvorišnih i vrtnih terasa i platformi, sunčališta uz bazene, ograda te staza. Svaki profesionalac i "uradi sam" majstor naći će im još mnoštvo drugih načina primjene. Izrađuju se od raznih vrsta drva, a najčešće su to ariš, bor ili duglazija. Termo tretirani jasen je visokokvalitetno rješenje izvrsnih tehničkih karakteristika dok su egzote (iroko, cumaru, bangkirai, tikovina...) namijenjene onima koji žele dobiti maksimum od tehničkih i estetskih prednosti prirodnog drva. 

Sačuvano u omiljne
273,75 kn/m2
Veličina
3000
4000
5100
Pročitajte

Brodski podovi i podovi za terase (decking) za razne vrste primjene u interijeru i eksterijeru. Razne klase, debljine i profili po prihvatljivim cijenama.

string(0) ""
string(0) ""