Dizajn Kuhinje eeX odsada je zaštićen na području cijele Europske unije

Dizajn Kuhinje eeX odsada je zaštićen na području cijele Europske unije

Naša sestrinska tvrtka Drvona ovih je dana iz Ureda Europske unije za intelektualno vlasništvo dobila ispravu o registraciji i zaštiti industrijskog dizajna Kuhinje eeX na području cijele Europske unije.


Kuhinja eeX predstavlja savršeno rješenje za male i kompaktne stanove, apartmane, vikendice i kuće za odmor. Po željama i potrebama klijenata moguće su izmjene u materijalima, dekorima i oblicima kao i dodavanje ili micanje određenih funkcionalnosti.


U čemu je njena posebnost? Hladnjak, zamrzivač, pećnica i mikrovalna skladno su ukomponirani u ormar s dvoja zasebna klizna vrata, zajedno s ostavom, policama i bočnim stupovima. Na središnjoj plohi dolazi televizor, a ispod njega, ili umjesto njega, moguće je izvesti dodatne police ili ukrase. Iznad radne ploče nalazi se napa jedinstvenog dizajna, a funkcionalan i zanimljiv dodatak je vertikalan zeleni vrt za začinsko bilje. Omogućeno je interaktivno barsko sjedenje kao i nisko sjedenje za stolom. 

 

Svi ti elementi i funkcionalnosti, na inovativan način usklađeni u jednom kompaktnom prostoru kao spoju kuhinje i dnevnog boravka, mogu uvelike pridonijeti kvaliteti i kulturi suvremenog življenja u vlastitom prostoru kao i poslovnoj uspješnosti iznajmljivača te vlasnika apartmana i turističkih objekata. Ovim činom Drvona je dobila još jedno priznanje kvalitete i inovativnosti svog dizajnerskog tima koji je prošlu godinu završio s nizom uspješnih projekata te se predstavio na najposjećenijim hrvatskim sajmovima uređenja interijera.

 

Drvo trgovina Rijeka - Drvni centar za sve Vaše potrebe! 

Drvo trgovina Rijeka, Kukuljanovo 183a 

Drvni centar Drvona d.o.o.

Zagreb - Gornji Stupnik, Gornjostupnička 18k
Karlovac - Banija, Antuna Mihanovića 7
Dalmacija - Trogir, Trogirska cesta 1
Istra - Kanfanar, Ulica 16. rujna 8


Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se